Hennep-saus

Hennep-saus

Ingrediënten: Hennep-saus voor 4 personen

– ½ komkommer
– ½ pot bascilicum
– ½ koffielepel Morga Bouillon of 2Bio-Bouillon
– 3 eetlepels Hennepzaad
– 1 eetlepel olijfolie

Bereiding:

– De nodige ingrediënten grondig spoelen.
– De komkommer een weinig versnijden.
– Alle ingrediëten in een keukenmachine plaatsen met
S-vormig mes of de ingrediënten in een pot doen en met een staafmixer bewerken.
– Het geheel enige tijd mixen todat u de homogene massa bekomt die u wenst.
– De saus kunt u gebuiken om over een salade te gieten of toevoegen aan een pasta.
– We adviseren om de saus niet te verhitten, zo blijven alle voedingstoffen 100% behouden !!!

Variaties:

– U kan uw creativiteit laten botvieren en bijvoorbeeld een halve paprika en/of een stuk selder en/of venkel eraan toevoegen.

Smakelijk !!!!

Trackbacks en pingbacks

Geen trackback of pingback beschikbaar voor dit artikel.

Laat een reactie achter