Over Eden: home made and natural products

Wie zijn we?

Geruime tijd zijn we in ons leven teruggegaan naar de oorsprong van het “Leven”: hoe zijn we geschapen, … hoe zijn we bedoeld, …
voor welk soort leven zijn we gemaakt, … ?   Zo ook, voor welk voedsel is ons lichaam gemaakt en hoe ver zijn we daar op dit moment in de tijd weg van?
Het drong en dringt ons naar, …een weg terug, naar, …de oorsprong van alle dingen, naar, …

Eden Products Logo Over ons

Met dit idee begonnen we ons familiebedrijfje met “voeding waarvoor ons lichaam gemaakt is”.

Waar staan we voor?

Al de producten zijn met zorg uitgekozen en we kunnen u met zekerheid mededelen dat alles wat we aanbieden vrij is van:

* kleurstoffen: E100, …
* bewaarmiddelen: E200, …
* antioxidanten: E300, …
* smaakversterkers: E621
* toegevoegde suikers

Van de meeste producten kan de leverancier ons een productfiche bezorgen, indien gewenst kan u ons daarvoor contacteren.

 Op deze site vindt u ook het item “BLOG” terug, daar kan u leuke receptjes terugvinden uit de “raw-food” keuken. We proberen, daar waar het mogelijk is, verhitting van de producten te vermijden zodat het voedsel zoveel mogelijk zijn natuurlijke voedingstoffen kan behouden en ons lichaam zoveel mogelijk gevoed is.

Biologisch?

Ja, daar waar het kan hebben onze producten een bio-certificaat, maar we kiezen er ook voor om het concept “bio-logisch” ook logisch te houden en daar waar het papieren bio-certificaat alleen betekent dat u meer betaalt, heeft het voor ons geen meerwaarde meer, zo hebben bijvoorbeeld de honing-producten die we aanbieden geen bio-certificaat, maar hebben we wel een hele zoektocht afgelegd om bijvoorbeeld een propolis-siroop te vinden die geen toegevoegde suikers en bewaarmiddelen heeft en een voldoende hoog gehalte propolis bevat, … . Ook het concept “plaatselijke producten” heeft voor ons een meerwaarde t.o.v. een certificaat kunnen voorleggen. Dit zijn keuzes die we gemaakt hebben in onze wandel en handel, … die u hopelijk kunt waarderen.

Wat bieden we aan?

Bij de link “PRODUCTINFO” kan je informatie terugvinden over elk product specifiek. Deze link willen we laten uitgroeien samen met uw hulp, alle extra informatie is welkom, neem gerust contact met ons op.

Indien u producten wenst aan te kopen kan dat via de link “WEBSHOP”, wanneer u het icoontje van de “winkelkar” aanklikt voegt u iets toe aan uw aankopen en via de verdere instructies kan u uw aankopen vervolledigen.

Veel Webshop staat er voor bekend: “Voor 24u00 besteld, morgen bij u in huis.” Natuurlijk willen we u ook zo vlug mogelijk aan uw gezond product helpen, maar we zijn een familiebedrijfje waar het gezin voorop staat.

Maar uiteraard willen we jullie zo goed en vlug mogelijk helpen en houden we jullie per mail op de hoogte van het leveringsproces.  We werken samen met Bpost en zij gaan er prat op dat alles wat wij voor 17u00 bij Bpost binnenbrengen, de volgende werkdag bij u wordt geleverd. Daarom geven wij de garantie dat wat u bij ons voor 15u00 besteld, de volgende dag bij u wordt geleverd.

Wanneer er specefieke items gezocht worden die op onze webshop niet terug te vinden zijn, staan wij er open voor om dit via groothandel voor u aan te kopen. Er kan altijd per mail contact met ons worden opgenomen om deze dingen te bestellen…

We zijn blij u op onze site te mogen verwelkomen, u kan ons ook altijd volgen via Facebook: EDEN PRODUCTS

Groeten, Wim, Hilde, Amber, Aäron, Bryan, Kyara, Nathan en Kimberly.

Eden Products Tsjechië bloem